SIG Auditorium Blauwfilter

Logistieke speler


Grenzen verleggen tijdens een hybride Speak Easy-workshop.

Communication

Briefing

"Ondersteun en begeleid onze Key Account Managers bij hun rapportering aan de CEO, zodat de presentatie duidelijk en aangenaam is om naar te kijken."

Aanpak

We dompelden 10 deelnemers onder in een hybride Speak Easy-training waarbij de helft van de deelnemers fysiek aanwezig was en de andere helft de sessies digitaal bijwoonde vanuit hun eigen (thuis)kantoor aan de andere kant van de wereld.

Door de toevoeging van greenkey werden de workshops niet alleen interessanter voor de deelnemers in België (het is een hele ervaring), maar waren de workshops ook voor de anderen leuk om naar te kijken. Daarbovenop maakten ze kennis met de vele mogelijkheden van een digitale presentatie en leerden ze dat presenteren niet per se op de klassieke manier moet.

Naast de 2 groepsessies creëerden we tussendoor ook ruimte voor individuele coaching waarin zowel de presentatieopbouw als andere technieken (op vraag van de deelnemer) nog eens werden toegelicht.

Greenkey test

"Dear Sigmund team, thank you for the good experience and the challenging try for being an online participant. The training was useful and it is excellent that we can revert now to the recorded video to have a look at ourselves from the outside."

Resultaat

Alle deelnemers kregen een vertrouwensboost en gingen zelf aan de slag met de vele praktische tips die ze kregen tijdens de sessies en de coaching. Ook de 'ontvangers' van de presentaties lieten weten dat de deelnemers hun presentatie uitstekend hebben gebracht.

"Thank you for this and for the interesting two days of training. It was interesting, practical and engaging."