SIG Deal Blauwfilter

Change of Plans


Jijzelf, je organisatie en je medewerkers evolueren voortdurend. Dat is niets geks, verandering is simpelweg eigen aan de mens. Maar wat als het veranderingsverhaal dat je vertelt ten prooi valt aan eenrichtingsverkeer? Wat als je mensen hun muren van weerstand optrekken, waardoor er een wij-zij-verhaal ontstaat? Wel, daartegen zeggen wij: Change of Plans, ‘t is tijd voor verandering.

Change

Verandering is dagelijkse kost: een andere outfit uit de kast, een nieuw gerechtje van ‘t internet of de Waze-app die je langs onverkende paden naar je werk stuurt. “Onbekend maakt onbemind”, zoals ze zeggen! Toch is verandering niet voor iedereen evident, want hoewel mensen graag veranderen, willen ze niet veranderd worden. Een veranderingstraject op poten zetten in je organisatie is dan ook geen makkie. En toch kan het! Met Change of Plans schrijven we mee aan jouw veranderingsverhaal en inspireren we jouw mensen om te evolueren naar een wij-beleving.

Jouw bestemming

Door jouw veranderingsverhaal tot in de details uit te werken, worden jouw interne mensen en externe stakeholders zich bewust van het doel van de veranderingen.

Jouw reis

Met Change of Plans ontdek je:

  • hoe je jouw veranderingsverhaal hapbaar helder maakt
  • hoe je zorgt dat weerstand plaats maakt voor waardering ten opzichte van de verandering
  • welke praktische tips jou helpen om je boodschap duidelijk te communiceren in je organisatie, zodat je mensen je boodschap begrijpen en er iets mee doen

Jouw souvenirs

Met Change of Plans vertelt jouw organisatie in no time een veranderingsverhaal dat voor iedereen behapbaar is. Want enkel wanneer jouw doelgroep je veranderingsverhaal begrijpt, volgen acceptatie en begrip vanzelf.

Ik wil een Change of Plans!

Nood aan verandering? Stuur ons een berichtje!

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Great mind


In samenwerking met

Guy

Guy Ooms

  • Change communicator
  • Trainer
  • Consultant
  • Coach
  • Public speaker