SIG Boxers Blauwfilter

Hansea & Munckhof


De afgelopen maanden begeleidden we de mobiliteitsgroep Hansea in de overname van het Nederlandse Munckhof. Samen vormen ze het sterkste mobiliteitsnetwerk van de Benelux. Op onze website lees je alles over dat changetraject!

Change

Briefing

“We bundelen de krachten met het Nederlandse Munckhof, expert in taxi, tour en travel. Hoe pakken we de communicatie met de interne en externe stakeholders van Hansea en Munckhof aan?”

Aanpak

Het sterkste mobiliteitsnetwerk van de Benelux. Zo mag je Hansea, internationale dienstverlener in personenvervoer, voortaan noemen. Een netwerk met 3000 experts in mobiliteit verspreid over 50 locaties in de Benelux.

We begeleidden Hansea in haar krachtenbundeling met het Nederlandse Munckhof. Samen met de communicatie-afdeling van onze noorderburen zochten we naar datgene wat Hansea en Munckhof bindt: een ongeremde passie voor mens en mobiliteit. Laat net dát ook onze winkel zijn.

Mobiliteitsnetwerk Hansea Munckhof

Resultaat

Die passie vertaalden we in een intensief changetraject, waarbij communiceren naar interne doelgroepen in eerste instantie centraal stond. Zowel voor België als Nederland. Met video’s, blogs, nieuwsbriefartikels en een FAQ informeerden we de medewerkers over de krachtenbundeling. Belgische en Nederlandse perscontacten ontvingen dan weer een persbericht, dat zo’n twintig keer gepubliceerd werd. Kort samengevat: een schitterende start van een (ongetwijfeld) succesvolle samenwerking tussen Hansea en Munckhof! In de komende periode ondersteunen we de groep verder in hun interne en externe communicatie.