SIG Toast2 Blauwfilter

Speak Easy


Lights, camera, action. Daar sta je dan: voor je publiek, je team, je leidinggevende. Droge mond, zwetend voorhoofd, trillende handen. Wat ging je nu in godsnaam weer vertellen? Presenteren is niet voor iedereen een makkie. En toch kan elke spreker zorgen voor honderd paar handen die op elkaar gaan, want een goede connectie met het publiek, dat is waar alles mee start.

Communication

Wat hebben storytelling, improvisatietheater en virtual reality met elkaar gemeen? Simpel: het zijn allemaal tools die we tijdens de Speak Easy-workshop inzetten om jouw sprekersvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Improvisatie-watte? Wel, tijdens onze sessie verkennen we graag de grenzen van je comfortzone om ze zo te verruimen. Uit ervaring weten we namelijk dat weinig mensen zich meteen thuis voelen op het podium, net omdat ze zich maar al te graag schuilhouden in hun cocon. Hoog tijd dus om ook jouw vlinder te laten vliegen!

We bieden de Speak Easy-sessie zowel fysiek als digitaal met greenkey aan, zodat we in real life jouw spreekvaardigheden naar een hoger niveau tillen, of gewoonweg vanuit je vertrouwde woonkamer. Jij kiest!

Greenkey test

Jouw bestemming

Aan het einde van de Speak Easy-workshop presenteren je sprekers als geen ander voor een publiek, nemen ze een ontspannen houding aan op het podium en houden ze hun ademhaling helemaal onder controle. En oh ja! Omdat we sterk geloven in de ‘oefening baart kunst’-spreuk, mag je jezelf verwachten aan een actieve training, verspreid over één of twee dagen, aan jou de keuze.

Jouw reis

Tijdens de Speak Easy-sessie ontdekken je sprekers:

  • hoe ze in enkele stappen hun publiek overtuigen
  • waarom improvisatie hen kan redden uit ongemakkelijke situaties op het podium
  • verschillende tips & tricks om nooit meer verkrampt voor een groep te staan
  • het belang van een ontspannen houding, voldoende oogcontact en de kracht van stemgebruik
  • hoe ze hun presentatie strak krijgen

Jouw souvenirs

De Speak Easy-sessie brengt sprekers een totaalervaring: van video’s met ademhalingsoefeningen, stemcoaching en zelfs humor tot een overzichtelijke manual met alle tips & tricks over presenteren. Ook na de workshop gaan je sprekers actief aan de slag met hun spreekvaardigheden, want dankzij verschillende praktische tools staat levenslang leren op het programma!

Wil je meer? Dat kan: met onze Speak Easy XL-workshop gaan we op zoek naar wat jou speciaal maakt op het podium, zodat je die eigenschappen kan inzetten als kracht. Wil je nog meer? Dat hebben we ook: via coachings werken we – volledig individueel – verder aan jouw vaardigheden op het podium!

Get ready to Speak Easy!

Wil jij het podium ook omtoveren tot een tweede thuis? Geef ons dan een seintje!

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Great mind


In samenwerking met

Guy

Guy Ooms

  • Change communicator
  • Trainer
  • Consultant
  • Coach
  • Public speaker