SIG Brecht Postiaux 15

Network Samurai


Organisaties spenderen tegenwoordig heel wat tijd op sociale media om hun bedrijf op de kaart te zetten. Toch is de meest waardevolle inspiratie nog steeds te vinden in de interactie tussen mensen. Mensen met elk hun eigen talent, hun eigen visie. Maar hoe bouw je zo’n kwalitatieve connectie op? En hoe breng je het verhaal achter je visitekaartje over bij de mensen die het moeten horen?

Story
Communication
Community

Network Samurai is een interactieve talk, geleid door Guy Ooms, voor jouw extern of intern event. Deze interactie brengt de deelnemers de fijne kneepjes van het netwerken bij. Als ware samoerai snijden ze door de conventies van het netwerken. Ze hakken zich een weg naar échte menselijke connecties, terwijl ze op zoek gaan naar gemeenschappelijke interesses. Gesprekken worden overladen met positieve energie en LinkedIn contactenlijsten geboost met nieuwe waardevolle connecties.

SIG Brecht Postiaux 10

Jouw Bestemming

Na een Network Samurai interactie hebben de deelnemers de tools in handen om met vertrouwen nieuwe relaties op te bouwen en te onderhouden. Relaties die essentieel zijn voor de groei en het succes van elke onderneming.

Jouw Reis

 • Connect
  Hoe worden gesprekken opgestart? Hoe introduceren mensen zich in een groep en connecteren ze op een platform zoals LinkedIn?
 • Share
  Hoe brengen mensen hun energie en enthousiasme over op anderen?
  Ontdek het belang van het delen van gemeenschappelijke interesses zonder verkooppraatjes.
 • Work
  Netwerken is werken. Actief luisteren en doorzetten zijn de sleutel om nooit met lege handen naar huis te gaan.

Jouw Souvenirs

De deelnemers beheren een arsenaal aan netwerk-skills. Vaardigheden die een blijvende indruk nalaten bij elk gesprek. Ze helpen kwalitatieve connecties op te bouwen die als fundament dienen voor de groeikansen en toekomstige samenwerkingen van elke organisatie. Verder kan je ook een workshop aan de talk koppelen, zodat de deelnemers nog intenser ervaren hoe met eender wie te connecteren.

Word een Netwerk Samurai

Is een Network Samurai ook iets voor jouw bedrijf of event? Contacteer ons voor alle info of een vrijblijvend gesprek.

Heeft jouw organisatie nood aan een meer diepgaande aanpak? Check dan onze workshops.


Contactformulier

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.