SIG Communicatie Blauwfilter

Over Sigmund


Sigmund is geen doorsnee communicatiebureau. Al jarenlang beschouwen we mensen als de grootste waarde van een organisatie, zowel je eigen mensen als je klanten. We geloven steevast dat dromen en verwachtingen een organisatie doen leven. Die gedachte, daar worden wij warm van. Met ons team loeren en roeren we daarom graag in je bedrijfspotten, om te zien wat daar zoal pruttelt. En dat allemaal zonder rond de pot te draaien, uiteraard.

Sigmund helpt bedrijven en organisaties te communiceren vanuit de mens. Dat noemen wij People First. We doen dat samen met alle soorten bedrijven, gaande van startups en kmo’s tot overheden, federaties en multinationals. In alles wat we doen, keren we terug naar de kern van mens en communicatie: elkaar eens diep in de ogen kijken en luisteren. Écht luisteren. Aan de hand van workshops, coachings, innovatietrajecten en noem maar op connecteren wij mensen en begeleiden we organisaties naar één gestroomlijnd geheel. En dat alles in samenwerking met jou en je mensen. Opnieuw: People First, want wat is een organisatie zonder gepassioneerde mensen?

Hoe we dat doen? Wel, dat is een hele boterham! Kortweg kan je alles wat we doen onderverdelen in vijf expertises. Expertises die we gebruiken om die mensen (waar we niet over kunnen zwijgen) mee te nemen naar een gemeenschappelijk doel. Ontdek hieronder what we do:

Binnengluren

Hoe het er binnen de muren van Sigmund aan toegaat? Wel, Sigmund, dat is één gezellige bende communicatiefanatiekelingen. Ons verhaal start meer dan 25 jaar geleden bij Guy Ooms, maar al snel zocht en vond Guy zijn geestesgenoten in Katleen Pauwels en Kim Jansen. Samen vormen we een hechte gemeenschap van communicatieprofessionals en werken we aan uitdagende projecten om het succesverhaal van Sigmund verder uit te bouwen.

Meer weten? Vind ons op LinkedIn:

Great minds

Achter elk goed team staat een stevig netwerk van experten. Door de jaren heen bouwden we een uitgelezen clubje freelancers en partnerbedrijven uit. Stuk voor stuk professionals die we maar al te graag betrekken bij onze projecten.

Ontgrendel je talent tijdens een stage bij Sigmund

Leren van elkaar, dat is wat we elke dag doen bij Sigmund. We zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing en houden ervan om een frisse wind te brengen. Om ons team experts te versterken, kunnen we elk jaar rekenen op een nieuwe lading fris talent. En dat zorgt voor een heuse kruisbestuiving. De afgelopen jaren verwelkomden we al meer dan 40 studenten die ons prikkelden met inzichten om u tegen te zeggen. En ook dit academiejaar gaan we op zoek naar tijdelijke teamversterkers!