IMG 2254 JPG

Workshops


Bij een succesvolle onderneming draait alles rond de werknemers, niet andersom. "People First" is ons credo, omdat we weten dat mensen de belangrijkste troef van een organisatie zijn. Maar het betrekken van alle lagen van de organisatie bij veranderingstrajecten kan een uitdaging zijn.

Change
Community

Onze workshops bieden een platform waarin mensen centraal staan en hun stem gehoord wordt. Deze workshops, gebaseerd op 25 jaar ervaring, zijn ontworpen om zowel successen als frustraties binnen de organisatie in kaart te brengen en samen aan oplossingen te werken. Dit doen we bij organisaties waar het goed gaat (groei, innovatie, verhuis naar een nieuw gebouw…) alsook bij instanties waar het wat stroever loopt, denk maar aan fusies en overnames die niet vlotten, cultuur clashes, ruzies binnen teams, directie die op een andere golflengte zit…

Jouw Bestemming

Onze drive is zoals altijd het gelukkig maken van mensen. Met onze op maat gemaakte workshops brengen we structuur in complexe verhalen en maken verandering behapbaar voor elke betrokkene.

Jouw Reis

 • Luisteren
  We luisteren naar de medewerkers, en daarmee bedoelen we écht luisteren. Naar wat er speelt op de werkvloer.
 • Successen en Frustraties Duiden
  We graven dieper en brengen daarbij zowel de successen als de frustraties aan het oppervlak.
 • Ventileren
  We creëren een vertrouwde omgeving waarin we iedereen aanmoedigen hun hart te luchten, wat steeds op wederzijds begrip kan rekenen.
 • Oplossingen Creëren
  We zoeken samen met de deelnemers naar oplossingen voor de geïdentificeerde uitdagingen. Oplossingen die van henzelf komen en dus ook écht werken.
 • Actieplan Opstellen
  We stellen een actieplan op en bepalen de volgende stappen in overleg met de klant.

Jouw Souvenirs

De workshops resulteren in een gemeenschappelijke visie en een concreet actieplan. Een plan dat leidt tot meer betrokkenheid en een betere samenwerking binnen de organisatie.

Klaar voor verandering?

Heeft jouw organisatie nood aan een begeleid veranderingstraject? Contacteer ons dan voor alle mogelijkheden en workshops op maat.

Contactformulier

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.