Heidi De Pauw 10

Heidi De Pauw over haar carrière en vertrek bij Child Focus: “Ik heb een stuk bewust gekozen om de duisternis van het leven mijn metgezel te maken, maar daar tegenover staat zoveel lichtheid”


In deze aflevering van Key to Change gaan Guy en Charlotte in gesprek met Heidi De Pauw, aftredend CEO van Child Focus. Heidi deelt openhartig de ervaringen en inzichten die ze in haar carrière heeft opgedaan en de vele uitdagingen die ze onderweg heeft overwonnen.

Heidi staat positief in het leven, ondanks het leed dat ze van dichtbij heeft gezien. Als criminologe heeft ze altijd het verschil willen maken en opkomen tegen onrecht, en dat heeft ze bij Child Focus jarenlang kunnen doen. In de podcast vertelt ze waarom ze uiteindelijk besloot om haar functie neer te leggen en zich op nieuwe uitdagingen te richten.

We praten over de uitdagingen van AI, Big Tech en de soms moeilijke balans tussen veiligheid en privacy. Is er bij Child Focus plaats voor emotie? Hoe ga je in crisismomenten om met de ouders van slachtoffers? Wat is de balans tussen controle en vertrouwen? Het zijn maar enkele vragen die Heidi openhartig beantwoordt.

Luister nu naar deze boeiende aflevering van Key to Change en laat je inspireren door de inzichten en ervaringen van Heidi De Pauw.

Heidi De Pauw 10
Heidi De Pauw 02