Sigmund podcastbox 03

Echocast


Iedereen heeft z’n eigen visie op de dingen. Eigen waarden, verlangens en vragen. Binnen het grotere geheel van een bedrijf of netwerk, worden deze vaak niet uitgesproken. En da’s doodjammer. Want kritische vragen leveren vaak creatieve antwoorden op. Nieuwe inzichten die alleen maar goed zijn voor een organisatie.

Story
Communication

Met onze EchoCast gaan we op een interactieve en entertainende manier op zoek naar die vragen én antwoorden. Waar de interactie tussen mensen vaak oppervlakkig blijft, zorgt deze podcastformule ervoor dat de deelnemers ongeremd hun visie geven op willekeurige vragen.

Jouw bestemming

De EchoCast bezorgt je organisatie of event een hoop frisse inzichten en nieuwe ideeën vanuit verschillende lagen binnen of buiten je organisatie. Het geeft mensen de kans om hun visie op de dingen te geven zonder daarbij rechtstreeks in confrontatie te gaan.

Wil jij met je team naar één gezamenlijk doel toewerken? Sigmund organiseert met plezier een workshop op maat van jouw organisatie. Je leest hier alles over onze workshops.

1710951672539

Jouw reis

EchoCast werkt als een carrousel-podcast waarbij een groep mensen één voor één een vraag krijgen voorgeschoteld. Die beantwoorden ze en stellen meteen een nieuwe vraag aan de volgende gast. Wie die gast is, weten ze niet. Deze manier van werken heeft heel wat voordelen:

  • Onverwachte interacties
  • Nieuwe inzichten vanuit verschillende perspectieven
  • Rake vragen en scherpe antwoorden
  • Toegankelijk format waardoor de boodschap een breder draagvlak krijgt

Jouw Souvenirs

De vragen en antwoorden worden door ons op een professionele manier gemonteerd tot een interessante podcast-aflevering. Zo heb je een verrassende conversation starter in handen die een blijvende indruk nalaat op zowel de medewerkers als de luisteraars.

Benieuwd hoe zo’n EchoCast juist in elkaar steekt? Luister hier naar onze EchoCast-afleveringen.

Klinkt als een goed idee!

Lijkt zo’n EchoCast ook wel iets voor jouw netwerk- of bedrijfsevent? Of wil je een EchoCast maken binnen je organisatie? Contacteer ons dan voor een EchoCast op maat.

Contactformulier

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.