SIG Toast Blauwfilter

"Shaken, not stirred”


“Shaken, not stirred”. Ogenschijnlijk tegen de stroom in, maar zo drinkt James Bond zijn Martini 🍸. Een kwestie van voorkeur. Smaak. Goesting. In the end werd het zelfs z’n signatuur. Cocktails zeggen veel over mensen en lijken in die zin ook op sprekers: de ene bruist op het podium terwijl de ander cool overkomt. Opnieuw een kwestie van authenticiteit.  

Communication

In iedereen schuilt een James Bond. Een smakenbalanceerder. Een mixoloog in spé. Beetje overdreven, zeg je? Wij vinden van niet. Elke spreker is uniek op zich, met eigen smaken en voorkeuren. De ene een verfrissende mojito; de andere een zoete daiquiri. Een vleugje humor hier; een zeste van storytelling daar. Je hebt de ingrediënten in huis. Klaar om te shaken. Nu is het tijd om je cocktail op smaak te brengen. Tijdens onze smaakvolle, tweedaagse Speak Easy-training bijvoorbeeld. In maart hielden we er al eentje, en eind mei lanceren we onze volgende tweedaagse training!

Tijdens de eerste dag van de Speak Easy-training, op dinsdag 31 mei om precies te zijn, nemen we samen met jou je volledige sprekersprofiel onder de loep: wie ben je op het podium? Hoe kom je over bij een groep? Hoe connecteer je met je luisteraars? Na die sessie bereid je vervolgens een presentatie voor, die we van kop tot teen analyseren op donderdag 9 juni. Letterlijk: van oogcontact tot functioneel gesticuleren over naar je voeten die mooi in lijn staan met je schouders.

Dorst gekregen? Er kwam last-minute een plaats vrij voor de sessies op 31 mei en 9 juni. En als zo’n last-minute niet in je agenda past: ook in oktober (4/10 en 13/10) kan je deelnemen aan onze Speak Easy-sessies. Je bent één mailtje naar hallo@sigmund.be verwijderd van een verfrissende sprekerstraining in mei of oktober. Jij kiest.

Wil je niet missen, dat bevestigt ook Diedrik van Informatie Vlaanderen:

Ik ben vaak sceptisch tegenover opleidingen, maar deze keer was dat niet terecht. Guy nam me volledig mee in zijn verhaal. Tegen het einde van de training liep ik buiten met een volle rugzak aan praktische tips.

Niet enkel jouw innerlijke James Bond ontplooien, maar ook die van je teamleden? Goed nieuws, we hebben alle ingrediënten in huis voor op maat gemaakte sprekerstrainingen. Soms mag het gewoon wat meer zijn.