Its a match blauwfilter

Match 1-daagse 2020


Op 11 december 2020 organiseren we de Match 1-daagse workshop om een gedragen oplossing te vinden voor de samenwerking tussen de vijf brandweerzones en Campus Vesta. Het belooft een zeer interessante dag te worden...

Let's become a match!

Hybride, watte?

Het oorspronkelijke idee van deze workshop was een 2-daagse voor Campus Vesta. Helaas gooide de coronapandemie roet in het eten. Vandaar gooiden we het concept deze keer helemaal om naar een hybride format, zodat de ganse workshop coronaproof kan verlopen.

Tijdens deze hybride workshop komen de zones apart in kleine groepen fysiek samen, alsook Campus Vesta en connecteren ze virtueel met de andere groepen via Zoom. Ook virtueel overleg met een andere groep apart wordt mogelijk gemaakt dankzij de breakout-rooms in Zoom. Zo blijft het veilig voor iedereen!

Maar wat heb je nu praktisch en technisch allemaal nodig om aan zo'n hybride workshop deel te nemen? Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op deze digitale 1-daagse, hebben we speciaal voor jou een compacte briefing uitgewerkt. Zo zorgen we ervoor dat je met de juiste technische voorzieningen en apparatuur digitaal in de groep verschijnt.

Praktisch: Op vrijdag 11 december 2020 starten we de workshop om 09u00 via de digitale meetingroom in Zoom: https://us02web.zoom.us/j/88335796341


Resultaten survey 2020

Begin 2020 namen we bij de vijf zones en binnen Campus Vesta een survey af. De resultaten van dit onderzoek geven ons een beter beeld van wat er leeft binnen de zones en Campus Vesta. Via onderstaande video geeft Ronald alvast een samenvatting van het resultaat. Deze analyse zal samen met andere informatie meegenomen worden tijdens de workshop op 11 december.

Digitaal whiteboard

Werd er tijdens de workshop heel wat op het digitaal whiteboard of op post-its geschreven? Geen nood! Hieronder kan je alles terugvinden.

Klik om te beginnen.

Zie je niet genoeg? Je kan de rest van het whiteboard bekijken door het met je muis te verslepen. Je kan het via de knop rechtsbeneden ook uitvergroten (fullscreen) zodat je meer kan zien in één keer. Wil je opmerkingen toevoegen of heb je ergens vragen bij? Klik op het Miro-logo links boven, het whiteboard zal dan openen in een nieuw venster waarna je opmerkingen kan plaatsen met behulp van de tools links in beeld. Vergeet ons zeker niet te taggen met @project zodat we melding krijgen van jouw opmerking.

Wil je nog meer weten over hoe je het whiteboard kan gebruiken?