SIG You Blauwfilter

Catchy Talent


Talent vinden, aantrekken én behouden is voor organisaties de dag van vandaag een heuse uitdaging. The war for talent is dan ook al jaren een brandend thema. Om het juiste talent naar jouw organisatie te gidsen, gooi je daarom maar best al je wapens in de strijd: een sterke employer brand in combinatie met een steengoede employee value proposition.

Branding

Jij en je concullega’s vissen in dezelfde arbeidsmarkt-vijver, maar de vissen raken stilaan op. Omringd door heerlijk lokaas aan de vishaken van je concullega’s, zet ook jij je beste beentje voor om de grootste vis te vangen. Moeilijk, zo zonder wormen aan je haak. Nu, geen zorgen, met Catchy Talent maakt je magere haak plaats voor een indrukwekkend visnet. Samen gaan we op zoek naar een aantrekkelijke employer brand en vertalen we die naar een stevige wervingscampagne. Vissen gegarandeerd.

Jouw bestemming

“Wie ben ik als werkgever? Waarvoor staat mijn organisatie? Welke werknemers passen het best op mijn werkvloer?”; interessante vragen, maar vaak moeilijk te beantwoorden. En toch liggen de antwoorden voor het grijpen. Een aantrekkelijke employer brand start namelijk binnenin: de bedrijfscultuur op jouw werkvloer, de normen en waarden waar jouw mensen achter staan, vormen de basis van elke sterke wervingscampagne. De Catchy Talent-formule beantwoordt al die prangende vragen samen met jou, zodat je organisatie zich binnen de kortste keren profileert als aantrekkelijke werkgever.

Jouw reis

Met Catchy Talent werken we aan:

  • het verhaal van jouw organisatie, gebaseerd op de normen en waarden die leven in jouw bedrijfscultuur
  • een aantrekkelijke employee value proposition
  • verscheidene (digitale) tools die je inzet in jouw wervingscommunicatie
  • een sterke employer brand die jouw organisatie een plek op de arbeidsmarkt garandeert

Jouw souvenirs

Door te luisteren naar jouw mensen stelt Sigmund een employee value proposition op die volledig past binnen je bedrijfscultuur. Dat organisatieverhaal koppelen we aan alle andere afdelingen in de organisatie, zodat al jouw mensen het nieuwe verhaal naar buiten dragen. Zo behoudt jouw organisatie haar huidig talent én weet ze nieuw talent voor zich te winnen.

Ik zoek Catchy Talent!

Wil je ook het juiste talent vangen? Laat het ons weten!

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Great mind


In samenwerking met

Guy

Guy Ooms

  • Change communicator
  • Trainer
  • Consultant
  • Coach
  • Public speaker