SIG Communicatie Blauwfilter

Multinational


People First: de mindset van de toekomst

Community

Briefing

"Onze leidinggevenden uit vestigingen over de hele wereld komen twee keer per jaar samen om te overleggen hoe we ons bedrijf in de toekomst zullen leiden. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze elkaar, ondanks de afstand, toch goed aanvoelen, zodat we goede resultaten kunnen neerzetten?"

Aanpak

Marta Machalska - een e-learningspecialiste uit Warschau (Polen) - verzorgt alle e-learningprojecten van deze Amerikaanse Bank. Dit doet ze altijd op een menscentrale manier. Toen de bank haar vroeg om communicatie- en leiderschapstrainingen te organiseren, schakelde ze meteen Sigmund in. Een menscentrale aanpak - zoals we dat bij Sigmund doen - was dan ook een echte must in dit project. People First was dan ook het startpunt van de training.

Samen met Marta organiseerden we interactieve dagtraining voor de leidinggevenden van de Amerikaanse bank in Warschau. De focus lag hierbij op algemene communicatievaardigheden en het 4-kleurenmodel van Insights.

Resultaat

Door de combinatie van e-learning en interactieve (fysieke) workshops, leerden de deelnemers op een korte tijd heel veel bij. Niet alleen over zichzelf en hun collega's, maar ook over de toekomst van hun organisatie.

Screenshot 2020 08 24 at 17 13 13

Great mind


In samenwerking met

Marta Machalska

Marta Machalska

  • E-learning