SIG Brainstorm2 Blauwfilter

“Accepteer geen bijrol in je eigen verhaal, stippel de weg uit van het oude normaal naar het nieuwe subliem” – met Love Tomorrow programmator Stefaan Vandist


In deze aflevering hebben we Stefaan Vandist te gast. Stefaan is expert innovatie & duurzaamheid, auteur, public speaker en programmator bij Love Tomorrow. Of kort gezegd, een gepassioneerde mens. We praten met hem over crisissen en conflicten. Vooral de crisis waarin onze verbeelding gesukkeld is, ligt Stefaan nauw aan het hart. Hij maakt er dan ook z’n persoonlijke strijd van om mensen met magie en verwondering naar de toekomst te laten kijken. “Door de alternatieven zichtbaar en tastbaar te maken, door de creativiteit te bevorderen”, aldus Stefaan.

Verder leert hij ons wat ‘provotyping’ is, maar vooral wat het kan betekenen voor je eigen toekomstverhaal. "Accepteer geen bijrolletje in je eigen verhaal en stippel zelf de weg uit van het oude normaal naar het nieuwe subliem.”

Daarnaast halen Guy, Charlotte en Stefaan heel diep adem voor een intense freedive sessie: met één ademtuig zo ver en diep mogelijk een crisis induiken en weer terug in vier fases.

Dit en veel meer in alweer een boeiende aflevering van Key To Change.

Wil je later in de wondere wereld van provotyping duiken? Het nieuwe boek van Stefaan Vandist, “Provotyping” (Lannoo) is beschikbaar vanaf 11 juni 2024.

Veel luisterplezier!

SIG stefaan 10
SIG stefaan 08
SIG stefaan 14