SIG Verrekijker Blauwfilter

Teamperature


Hoe gaat het met je bedrijf? Hoe gaat het met je teams? Hoe gaat het met jou? Stuk voor stuk vragen die nu meer dan ooit belangrijk zijn om te stellen. Voorheen was het eenvoudig. We maakten wel vaker een praatje aan het koffieapparaat. Dat praatje is ook nu, tijdens digitaal werken, nog enorm belangrijk. Niet altijd even gemakkelijk, maar zeker niet onmogelijk!

Change

Hoe hou jij de vinger aan de pols? Loopt alles nog wel goed bij je mensen? Of heb je het gevoel dat er iets mis is? Vaak kan je het vergelijken met koorts. Je wéét dat er iets scheelt, maar je weet niet precies wat. Daar hebben we bij Sigmund de oplossing voor. Met onze Teamperature-survey bezorgen we je binnen twee weken een rapport met de diagnose én actiepunten. Want geef toe, je bent toch ook pas gerust als je weet dat jouw team gezond is?

Icoon Teamperature 3x

Jouw bestemming

Na afloop van de Teamperature-survey bezorgen we je de diagnose van jouw organisatie en teams. Omdat we sterk geloven in to do's omzetten naar concrete actie, bezorgen we je niet alleen jouw gemeten Teamperature. In het rapport geven we je daarom ook de nodige actiepunten mee. Zo kan je meteen aan de slag om jouw bedrijf meer dan ooit up and running te krijgen. Sounds like a plan, right?

Jouw reis

Dankzij de Teamperature-survey ontdek je:

  • wat er leeft onder je mensen
  • hoe je de werksfeer binnen jouw bedrijf optimaliseert
  • wat je mensen nodig hebben
  • hoe je jouw bedrijf (opnieuw) up and running krijgt

Jouw souvenirs

De Teamperature-survey geef je een huidige status over wat er leeft binnen je organisatie. De diagnose die onze Teamperature-survey vaststelt, bundelen we in een rapport. Bij dat rapport bundelen we niet alleen alle resultaten van de survey. Ook voegen we 'ons doktersadvies' toe. Concrete adviezen die je kan toepassen om jouw teams weer op te peppen. Voor je het weet zijn jouw teams opnieuw de oude!

Meet mijn Teamperature!

Benieuwd naar de diagnose van jouw mensen? Geef ons een seintje!

Weet je al naar hoeveel mensen je de survey wil sturen? Vul het hier in.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.