SIG Podcast Julieblauwfilter

12 maanden insights met Julie Plusquin


De afgelopen maanden beloofden organisaties een heleboel. Maar doen organisaties effectief wat ze zeggen? Julie deelt enkele insights en learnings op vlak van het professionele leven.

Change

Samen met bedrijfspsychologe Julie onderzochten we in het verleden een aantal maatschappelijk relevante thema’s. Denk bijvoorbeeld aan ons Hybrid Change-onderzoek van exact één jaar geleden waarin meer dan 600 professionals hun ervaringen met ons deelden. Ook vandaag voeren we samen enkele onderzoeken uit.

Hoe gaat het met de relatie tussen professionals en hun bedrijf?

In woelige periodes, beweegt er heel wat in de bedrijfswereld. Plots moesten organisaties in sneltempo schakelen om al hun medewerkers te betrekken en te bereiken. Om een zo flexibel mogelijk klimaat op de werkvloer te creëren, beloofden organisaties een heleboel. Maar doen organisaties effectief wat ze zeggen?

Nu, een jaar na het begin van de coronapandemie, is het een ideaal moment om hierover na te denken. In onderstaande video deelt Julie Plusquin enkele insights en learnings op vlak van het professionele leven.

Wat met vertrouwen in je mensen?

Ook Julie plofte al neer in onze Keep the Change podcast-zetel. In deze aflevering vertelt Julie alles over het belang van (digitaal) vertrouwen in je medewerkers.


Insights & learnings met

P1010086

Julie Plusquin

  • People
  • Psychology
  • Human Resources