SIG Auditorium Blauwfilter

Speak Easy XL


Trillende stem, knikkende knieën, heen-en-weer-geloop. “Die spreker is zenuwachtig!”, zou het publiek zeggen. Wel, in 95% van de gevallen is dat zo, maar die zogezegde zenuwachtigheid kan ook duiden op een ongeremd enthousiasme om voor een publiek te staan. Zó opgetogen zijn om te spreken, waardoor je geen blijf meer weet met jezelf. Een zwakte? Misschien. Een troef? Absoluut.

Communication

De overgrote meerderheid van actuele sprekerstrainingen scheert heel wat sprekers over één kam. Daar zeggen we bij Sigmund bewust ‘nee’ tegen, want in onze ogen is elke spreker uniek. Jouw boodschap, jouw intonatie, jouw lichaamshouding; daar maken we graag jouw kracht van. De Speak Easy XL-workshop is daarom niet zomaar een sprekerstraining, nee, tijdens deze sessie nemen we jouw volledige sprekersprofiel onder de loep zodat jij evolueert naar een eigen, ongedwongen sprekersstijl.

We bieden de Speak Easy XL-workshop zowel fysiek als digitaal aan, zodat we in real life jouw spreekvaardigheden naar een hoger niveau tillen, of gewoonweg vanuit je vertrouwde woonkamer. Jij kiest!

Jouw bestemming

De Speak Easy XL-sessie tovert jouw sprekers om tot echte storytellers die als geen ander geloven in de kracht van hun eigen stem, die zelfverzekerder dan ooit tevoren op een podium staan én die plezier vinden in interactie met hun publiek.

Jouw reis

Dankzij Speak Easy XL verkennen je sprekers de wereld van:

  • storytelling en improvisatietheater, samen met Jeron Dewulf
  • stemtraining en ademhalingstechnieken, samen met Fleur Khani

En ontdekken ze:

  • hoe ze in enkele stappen hun publiek overtuigen
  • waarom improvisatie hen kan redden uit ongemakkelijke situaties op het podium
  • verschillende tips & tricks om nooit meer verkrampt voor een groep te staan
  • het belang van een ontspannen houding, voldoende oogcontact en de kracht van stemgebruik
  • hoe ze hun presentatie strak krijgen

Jouw souvenirs

Dankzij de Speak Easy XL-workshop kunnen jouw sprekers rekenen op een totaalbeleving: met ademhalingsoefeningen, stemcoaching, storytellingtechnieken en digitale skills zorgen we voor een hele upgrade van hun sprekersvaardigheden. Dat alles vatten we ook samen in een manual, zodat ze steeds kunnen terugvallen op alle tips & tricks uit de workshop. Ook na de sessie gaan je sprekers trouwens actief aan de slag met hun spreekvaardigheden, want dankzij verschillende praktische tools staat levenslang leren op het programma!

Wil je meer? Dat kan: via coachings werken we – volledig individueel – verder aan jouw storytellingtechnieken, digitale vaardigheden, stemgebruik... en zoveel meer. Geef ons een seintje! Wil je vooral werken aan je sprekersvaardigheden? Neem dan eens een kijkje op onze Speak Easy-pagina!

Get ready to Speak Easy XL!

Ben je ook op zoek naar jouw kracht op het podium? Stuur ons een berichtje en we gaan er samen naar op zoek!

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Great minds


In samenwerking met