SIG Telephone Blauwfilter

Hybrid Scan


Een future-proof organisatie, dat is wendbaar blijven in een wereld die in sneltempo verandert. Vandaag werken we volledig digitaal, morgen misschien weer fysiek. Maar waarom niet beide? Een én-én-verhaal: efficiënte digitale efficiëntie én positief fysiek contact. The best of both worlds: hybrid edition. Want waarom zou je de voordelen van digitaal werken overboord gooien, ook wanneer we morgen allemaal weer op kantoor vertoeven?

Change

Snelheid, bereikbaarheid en efficiëntie. Slechts drie van de eindeloze voordelen die de digitale wereld ons biedt. En toch grijpen organisaties er massaal naast. De hybride mindset leeft meer dan ooit, maar bedrijven zijn vaak nog niet klaar voor de uitdagingen van morgen. Met de Hybrid Scan zoekt Sigmund binnen de twee weken uit hoe ook jouw organisatie future-proof wordt.

Hybrid Scan Icoon

Jouw bestemming

Aan de hand van de Hybrid Scan brengen we in kaart hoe jouw organisatie en medewerkers staan tegenover hybride – de combinatie van fysiek én digitaal – werken.

Wat leer je?

Door deze survey krijg je inzicht in:

 • de manier waarop jouw organisatie omgaat met hybride werken
 • de mate waarin de hybride mindset leeft onder jouw mensen
 • de pijnpunten die hybride werken met zich meebrengt in jouw organisatie
 • hoe future-proof jouw organisatie is

Jouw souvenirs

De resultaten van de Hybrid Scan werken we uit in een rapport op maat: voor jouw organisatie, jouw mensen én jouw (hybride) toekomst.

Start de motoren, we vertrekken op hybride roadtrip. Stap jij ook aan boord?

Start your engines — Een roadtrip, dat is het perfecte moment om eens goed te babbelen over jouw organisatie. Een fysiek of digitaal intakegesprek, dat is voor ons eerder. Wij luisteren, jij vertelt. Van daaruit zetten we de pijnpunten op een rij en start onze hybride roadtrip.

On the road — Van feiten naar vragen. Van onzekerheid naar duidelijkheid. Aan de hand van een vragenlijst met standaardvragen peilen we naar de wendbaarheid van je organisatie. Ligt er een ander probleem op je maag? Geen zorgen! Onze vragenlijst is zo aangepast, op maat van jou én je medewerkers.

Pit stop — Binnen twee weken ontvang je een rapport met de resultaten van deze scan. Zo snel? Ja hoor! En er is meer: de Hybrid Scan vertelt je wat jouw bedrijf specifiek nodig heeft om zich te wapenen voor de toekomst. Helemaal future-proof, voor minder gaan we niet.

Next destination? — Enthousiast over het resultaat? Dan tanken we bij en zetten we koers naar de volgende halte op jouw hybride roadtrip. En geloof ons, het wordt er een om nooit te vergeten.

Ik wil een Hybrid Scan!

Goesting om op roadtrip te vertrekken? Instappen maar! Stel alvast de GPS in, want binnen de twee weken komen we aan op jouw bestemming!

Weet je al naar hoeveel mensen je de survey wil sturen? Vul het hier in.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Great mind


In samenwerking met

Guy

Guy Ooms

 • Change communicator
 • Trainer
 • Consultant
 • Coach
 • Public speaker
P1010086

Julie Plusquin

 • People
 • Psychology
 • Human Resources